Cocktailworkshop in Groningen

Deze club staat niet alleen bekend om zijn dansbare muziek en zijn gastvrijheid maar ook om de lekkere cocktails die met veel liefde worden gemaakt door het hiervoor getrainde personeel. Ook de cocktailworkshop van Donovan’s staat hoog aangeschreven. In deze workshop worden zowel de basisvaardigheden van het barwerk als het cocktails maken zelf uitgelegd. De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of als activiteit voor vrienden onderling. Bovendien kan de workshop worden aangepast aan jouw wensen. Zo kan er bijvoorbeeld een bepaalde kleur of thema centraal staan of een spelelement aan worden toegevoegd ( vooral leuk bij personeelsuitjes) tevens kan je aangeven of er ook alcoholvrije cocktails moeten worden uitgelegd.

De kosten voor de cocktailworkshop zijn in drie arrangementen verdeelt: €15,50, €19,50 of €24,50 per persoon dit is inclusief welkomstdrankje, uitleg, een proeverij van diverse cocktails, een aantal shotjes en ter afsluiting een cocktail naar keuze. De cocktailworkshop kan worden gegeven met deelname van minimaal 6 personen.

Donovan’s biedt naast het volgen van een cocktailworkshop ook de mogelijkheid voor het geven van een besloten feest. Voor beschikbare data en tijden kan je het beste een mailtje sturen naar info@donovans.nl. Wees er wel op tijd bij want het zit snel vol!